Till innehållet
Meny

Tre möter.

Pontus Frithiof.

För 20 år sedan utsågs Pontus in the Green House till Sveriges bästa restaurang. Idag driver krögaren och entreprenören Pontus Frithiof över 15 olika verksamheter och är ständigt på resande fot. Läs mer om hur hans matintresse föddes och hur han håller koll på allt oavsett var i världen han befinner sig.

Läs mer

Tre möter.

Gastro PR.

Mat och människor är Elina Gregors två stora passioner i livet. Nu jobbar hon med båda delarna i sin nystartade kommunikationsbyrå Gastro PR. Läs mer om hur matintresset föddes och hur hon lever sitt drömliv idag.

Läs mer

Smarta jobbtips by Pontus.

Att ha jobbet i mobilen ger dig massvis med möjlighet men det medför också en risk att ständigt ta med sig jobbet hem. Superentreprenören Pontus Frithiofs delar med sig av sina bästa tips för hur du jobbar smartare.

Läs mer

3 Vänners glass.

Träffa Matias Borgblad Ristiniemi och Joakim Graan på 3 Vänner som har tagit glassmarknaden med storm. Läs om en god, hållbar och medveten leverantör av premiumglass och hur dem har lyckats på marknaden.

Läs mer

Tre möter.

Creative Headz.

Frisörkedjan Creative Headz har växt från en till åtta salonger på bara några år och här får du läsa mer om framgångssagan som Joceline och Nathalie har skapat.


Läs mer

Tre möter.

The Birth Poster.

Evelina och Gustav Westman vågade hoppa av sina karriärer för att starta eget med den enkla affärsidén att sälja skisser av bebisar till nyblivna föräldrar. Det gick bra, från första stund.

Läs mer

Fördelar med sociala medier.

Nyfiken på att börja använda sociala medier för ditt företag? Bryan Rapp, redaktör för sociala medier på Tre ger dig tips för att komma igång på ett effektivt sätt.

Läs mer

I huvudet på chefen.

Matylda Lovenvall är utsedd till en av 101 supertalanger enligt tidningen Veckans Affärer, samt listad av chefsorganisationen Ledarna som en av 75 framtida kvinnliga ledare.

Läs mer

Inte bara en växel.

Möt Joceline Akgün som är vd på hårsalongen Creative Headz och läs vad en mobil växel betyder för hennes affärer.

Läs mer

Bra service är avgörande.

Claes Roos, vice vd på företaget MaterialMännen berättar varför Tres Kundservice är en av anledningarna till varför han har valt en långvarig realtion med Tre.

Läs mer

Vi hjälper ditt företag.

Tre Företag har många olika typer av lösningar som passar både stora och små företag. Boka gärna ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.