Till innehållet
Meny

Sänk din månadskostnad.

Lämna in din gamla mobil och få rabatt på ditt nya abonnemang.

Ge din gamla mobil
ett nytt liv.

Visste du att hälften av svenskarna har minst tre gamla mobiler som ligger hemma och skräpar? Om du lämnar in de mobiler du inte längre använder kan du sänka din månadskostnad eller skänka mobilernas värde till Barncancerfonden – samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Så gör du.

J

Gå till en 3Butik.

Kom in med din gamla mobil till en av våra 3Butiker. Mobilen behöver inte vara köpt av oss, vi tar emot alla mobiler och du kan lämna in närsomhelst under bindningstiden.

S

Värdera mobilen.

Vi kontrollerar och värderar din mobil medan du väntar. Värdet bestäms utifrån modell och mobilens skick.

7

Få rabatt.

Värdet av din gamla mobil används för att sänka månadsavgiften på ett nytt eller befintligt abonnemang. Du kan även välja att donera värdet till Barncancerfonden.

Dags för ny mobil?

Vi har mobiler från Apple, Sony, Samsung, Huawei och Razer. Vilken mobil passar dig? Även om du köper din nya mobil online kan du fortfarande sänka din abonnemangskostnad eller skänka pengarna till Barncancerfonden. Ta bara med dig din nya och gamla mobil till en 3Butik så hjälper vi dig.

Se alla mobiler här

Organisationer vi stöttar.

Barncancerfonden.

Tre är samarbetspartner till Barncancerfonden som jobbar för att bekämpa barncancer. Som 3Kund kan du vara med och bidra genom att lämna in din gamla mobil och skänka värdet av telefonen till Barncancerfonden.

Läs mer

My Dream Now.

My Dream Now är samverkan mellan skola och arbetsliv, genom till exempel prao och klasscoach. Medarbetare på Tre coachar åttondeklassare i utsatta områden under ett år.

Läs mer

Ung Företagsamhet.

Tre samarbetar med Ung Företagsamhet som är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har de utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande.

Läs mer

Ett hållbart samhälle.

På Tre är vi övertygade om att vi alla kan bidra till ett hållbart och mer inkluderande samhälle. Därför samarbetar vi med olika organisationer för att göra vardagen bättre för fler.

Läs mer