Till innehållet
Meny

Surfa som hemma i 80 länder.

3Världen

Nu kan du aktivera tilläggstjänsten 3Världen*. Läggs till för dig som skaffar något av våra abonnemang från 3Surfa 15GB - 3Surfa Obegränsat med bindningstid. Med tjänsten kan du surfa till samma pris som i Sverige i alla EU/EES-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder. Kom igång med 3Världen redan idag.

Jag vill bli kund Jag är redan kund

Kom igång med roaming.

u

Vilka länder ingår i 3Världen?

Nu kan du surfa till samma pris som i Sverige i 50 extra länder utanför EU. Se vilka länder som ingår i 3Världen.

Se vilka länder som ingår

3

Aktivera dataroaming.

Om du vill kunna surfa som hemma när du är i 3Världen-länder behöver du aktivera dataroaming. Här hittar du guider för aktivering till mobiler med både iOS och Android.

Aktivera dataroaming

6

Vad är roaming?

Roaming innebär att du använder din mobil utanför Sverige och lånar mobilnätet av en utländsk operatör.

Läs mer om roaming

Vanliga frågor och svar.

Vi har sammanfattat de vanligaste frågorna kring tjänsten 3Världen. Kika om du hittar svar på dina frågor.

Till vanliga frågor och svar

Du kan roama,
du är inte rädd.

Har du någon gång satt hjärtat i halsgropen när du upptäckt att roamingen varit påslagen av misstag? Då kanske du, precis som tusentals andra svenskar lider av roamingrädsla. Nu kan du bota din roamingrädsla med någon av våra terapifilmer.

Bota din roamingrädsla nu

Det finstilta.

*Med 3Världen surfar du till samma pris som i Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 60 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen och EU/EES. Samtal och SMS ingår till svenska nummer och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal), liksom inkommande samtal. Tillgängligt för privatabonnemangen 3Surfa 15GB och uppåt med bindningstid. I 3Världen dras musiksurf från din datamängd.

Fullständiga villkor