Razer Phone 2.

For gamers. By Gamers.

Beställ här

För ungefär ett år sedan den 1 november 2017 presenterade den amerikanska, spelinriktade hårdvarutillverkaren Razer, sin första gaming-mobil. Väletablerade inom gaming har de länge tillverkat både möss, tangentbord, laptops, headsets och mycket mer.

For gamers. By gamers. Det är mottot när Razer tar fram nya produkter som ska ge användaren en fördel och bli ännu bättre ute på e-sportsarenan.

Så nu undrar vi…

Vad är nytt med Razer Phone 2?

Razer presenterar även i år ett sant prestandamonster som slår konkurrenterna på fingrarna.

ProcessorSnapdragon 845 med ångkammarkylning. Optimerad av Razer för bättre prestanda
RAM8 GB
Lagring64 GB med plats för micro SD (upp till 2 TB)
Display5,7" 120Hz UltraMotion™ WQHD
HuvudkameraDubbel 16 + 12 MP med optisk bildstabilisering
LjudDubbla Stereo Högtalare med 32-bit DAC
Batteri4000mAh med stöd för trådlös laddning (Qi) Qualcomm QuickCharge 4.0+

Kamera.

Det råder inga tvivel om att Razer lagt mycket krut på kameran i den nya modellen. Vi bjuds på en uppdaterad kamera med dubbla kameralinser på baksidan (16+12 megapixlar) och förbättrad mjukvara som hjälper användaren att ta bättre bilder. Kameran tar två bilder samtidigt och sätter ihop bilderna för att ge dig optimal bildkvalitet. Den främre kameran på 8 megapixlar tillåter dig att ta riktigt skarpa bilder även i selfieläget.

Design och batteri.

Den säregna och rektangulära designen är något Razer har valt att ha kvar. Ett medvetet val då detta är något som uppskattats mycket med föregående års modell. Mobilens baksida har dock uppdaterats en hel del. Bakstycket består nu, inte helt chockerande, av glas. Detta är något som både Samsung och Apple introducerat i sina mobiler för att möjliggöra trådlös laddning och här vill inte Razer vara sämre. Nu är det fullt möjligt att ladda 4000 mAh-batteriet tillsammans med dina andra trådlösa Razer-tillbehör genom en QI-certifierad laddare.

Loggan

Det viktigaste för nästan varje Razer-fan därute. Förra året släppte Razer 1337 st. Special Edition-enheter med den klassiska gröna Razer-loggan och resterande modeller fick en grå/svart variant i metall. I år kan du välja färg själv. Ja, du läste rätt. Det är fullt möjligt att byta färg på den nu lysande loggan till din favorit. En efterlängtad feature hos många Razerfans.

Prestanda 

Vattenkylda stationära gaming-datorer är inget nytt under solen, men Razer tar verkligen nästa steg med tekniken och introducerar den första ångkammarkylda processorn i en smartphone någonsin. Detta ger större ytområde för värmen att spridas på samtidigt som de höga bildfrekvenserna behålls för en övergripande svalare och bekvämare upplevelse. Processorn är självklart av senaste slag - Snapdragon 845. 8 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme med plats för micro-SD med upp till 2 TB lagring.