Jobba med oss.

Vi letar ständigt efter härliga människor som kan hjälpa oss att utmana telekommarknaden. Är du den vi söker?

Kolla in alla lediga jobb

A

Vår kultur.

Skapad av oss alla.

Nöjda kunder är vår överlevnad. Vi älskar försäljning. Vi fortsätter utmana. På Tre är kulturen otroligt viktig. Någonting som våra medarbetare märker oavsett om de jobbar som säljare i Malmö eller med finans på huvudkontoret.

Läs mer

W

Vår historia.

Från skakig nybörjare till en riktig utmanare.

Först med 3G i Sverige, först med fria samtal inom operatören och först med WiFi-samtal. Tre har alltid utmanat mobilmarknaden. Läs mer om hur vår resa sett ut och vilka som ligger bakom Tre.

Läs mer

U

Våra utmärkelser.

Mer än bara snabb surf.

Priser är alltid roligt att få, men det är några vi är extra stolta över. Två år i rad har vi blivit utnämnda till Sveriges näst bästa arbetsplats. Det som känns extra bra med dessa utmärkelser är att det är våra egna medarbetare som ligger till grund för resultatet.

Läs mer

Sök på ditt sätt.

På Tre tycker vi att det ska vara enkelt att söka jobb. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Sök med en snap, eller varför inte, skicka ett direkt meddelande via Facebook, Twitter eller Instagram.

Sök på ditt sätt

Möt våra treor.

Artin Ghorbani.

Gruppchef Kundservice.

"Var jag än hamnar på Tre så kan jag, efter fem minuter, känna att vi är en familj."

Vijayavani Vijayakumar.

Business Analyst.

"Me and my team are taking the requirements from business and converts them into solutions in our IT systems."

Maria Jonsson.

Nätchef.

"Jag har varit på Tre i över tio år. Vi har påbörjat en resa som fortfarande pågår. "

Möt fler av våra treor.

Vill du läsa om vad fler av våra treor tycker om sina jobb? Vad som driver David på redaktionen och vad Josefin tycker om sitt arbetsklimat?

Möt fler treor

Vilka jobb finns hos Tre?

Oavsett om du är en erfaren projektledare eller letar efter ditt första jobb har Tre utmaningar för dig. Läs mer om vad några av våra treor jobbar med.

Att jobba på 3

Hållbarhet.

Never stop sharing.

Vi på Tre är övertygade om att genom att dela med oss mer kan vi bidra till ett hållbart och mer inkluderande samhälle. Därför jobbar vi med många projekt och samarbetar med olika organisationer för att göra vardagen bättre för fler.

Läs mer

Väx med Tre.

Utbildningar för din utveckling.

Redan från dag ett kommer du att få möjligheterna att påbörja din utveckling hos oss på 3. Vi är övertygade om att det är personlig utveckling och utbildning som är nyckeln för vi tillsammans ska kunna möta våra kunders behov. Här kan du läsa mer om våra utbildningsprogram.

Läs mer

Förmåner.

Jobba på en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

Vi på Tre vill att du ska kunna känna dig trygg i din anställning. Vi har kollektivavtal och ser till att du får tjänstepension avsatt varje månad. Du som anställd hos Tre har även friskvårdsbidrag som du kan använda för att förbättra din hälsa. Vilket du också kan göra i Tres egna gym.

På huvudkontoret har du en lunchrestaurang och för dig som jobbar ute i landet får rabatterad lunch via rikslunchen.

Julafton eller Chanukka. Med vår mångfaldskalender väljer du själv dina röda dagar under året.