Till innehållet
Meny

Vår historia.

Den 3 maj 2003 lanserades Tre i Sverige och 3Butiken på Stureplan slog upp sina portar. Som utmanare på den svenska telekommarknaden var Tre snabba och hungriga på nya lösningar för sina kunder. Redan 2004 introduceras att kunderna kan ringa för noll kronor inom det egna nätet och 2006 lanserar Tre mobilt bredband, som tredje operatör i världen. Ett mobilt bredband som genom åren fått många priser av tidningen Mobil. 2009 börjar Tre sälja Apple iPhone och under samma år får Tre Sverige in sin miljonte kund.

Tres målsättning har alltid varit att utmana telekommarknaden och förbättra för sina kunder. De senaste åren har Tre utvecklat den mobila växeln 3Frontoffice, lanserat att surf för musikstreaming ingår i alla abonnemang och varit först i Sverige med WiFi-samtal.

Tre har nu över 1600 medarbetare och har blivit utnämnda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place To Work. Alla på Tre strävar mot samma mål - att göra den mobila upplevelsen ännu bättre för våra två miljoner kunder.